top of page

Széfbérlés előnyei

A mai technikai fejlettség szintjén nagyon hatásos biztonságtechnikai eszközökkel lehet otthonunkat felszerelni. Ez egyben növeli a biztonságérzetet, ugyanakkor hamis valódi biztonságot adhat. Sokszor adódhat olyan helyzet, amikor az otthon kialakított rendszerek, valamint széfek helyett egy olyan szolgáltató igénybevétele jelenthet megoldást, amely kifejezetten a legmagasabb technikai színvonalnak megfelelve alakítja ki széftermét.


Az ilyen formában kialakított széftermek számos okból kifolyólag magasabb biztonsági szintet képviselnek az otthoni megoldásokhoz képest, amelyen felül egy automata rendszer további jelentős előnyökkel rendelkezik. Ilyenek többek között a bármikor igénybe vehető szolgáltatás, vagy a talán mindenki számára legfontosabb diszkréció.



Egy esetleges betörés során az elkövetők számára azok a tárgyak a legfontosabbak, amelyek nagy értékűek és könnyen mozdíthatóak. Ilyen lehetnek a készpénz, ékszer, márkás órák, vagy egyéb kisebb méretű vagyontárgyak. A lakásbiztosítás megkötésekor az ilyen jellegű tárgyak külön kockázati besorolást igényelnek. Az említett tárgyak, illetve fontosabb iratok, dokumentumok olyan biztonságos tárolást igényelnek, amelyek a biztosító társaságok, vagy az illetékes hatóságok által is elismert technológiai megoldásokon alapulnak.


A megfelelő szolgáltató kiválasztása gondos körültekintést igényel a hamis biztonságérzet elkerülésének érdekében. Ahhoz, hogy az értékek az általunk elvárt kiemelkedő szolgáltatóhoz kerüljenek olyan társaság kiválasztása szükséges, amely teljesíti a hatóságok által megkívánt maximális biztonsági szintet. A Safe Box Hungary Zrt. rendelkezik a működéshez elengedhetetlen MNB hatósági engedéllyel, amely egyben jelzi a leírtaknak való teljes megfelelőséget.

bottom of page