top of page

A hatósági engedély jelentősége

A MNB, mint felügyeleti szerv mindig figyelmeztetéseket tesz közzé a honlapján a magyar, illetve külföldi olyan szereplőkről, amelyek valamilyen jogszabály alapján tevékenységüket nem végezhetik.

Fontos hangsúlyozni, hogy az engedély nélküli széfszolgáltatást nyújtó cégek az ügyfelekben hamisan biztonságérzetet kelthetnek, mivel nem teljesítik az MNB engedély megszerzéséhez szükséges fokozott biztonságú szigorú személyi, tárgyi és informatikai feltételeket, amelyeket a hatóság a szolgáltatást igénybe vevők védelmének érdekében tesz kötelezővé.
Napjainkban még fontosabbá vált a biztonságos megőrzés, hiszen sokak számára a féltve őrzött értékeik jelentik a jövőjük biztonságát a jelenleg tapasztalható bizonytalan helyzetben. Amennyiben fontos azon értékek megőrzése, akkor érdemes azt egy szakosodott szolgáltatóra bízni, aki megfelelő biztonságot tud nyújtani az ügyfelek részére.

Cégünk minden előírásnak megfelelve, a legmodernebb biztonságtechnikai eszközöket használata mellett kapta meg az MNB engedélyt. Ez már önmagában kellő biztosíték az ügyfelek számára, hogy az ő érdekeiket és értékeik védelmét szem előtt tartva építettük meg széftermünket. A Millenáris Irodaházban várunk minden olyan ügyfelet, akinek célja a már meglévő értékeik biztonságos megőrzése. Részletekről és aktuális kedvezményekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

コメント


bottom of page